Pravila privatnosti

Tko je voditelj obrade osobnih podataka koji se prikupljaju putem ove web stranice?
Voditelj obrade osobnih podataka prikupljenih putem ove web stranice je trgovačko društvo EURODOM d.o.o. sa sjedištem u Opatiji, Pavlovac 1, upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem upisa (MBS): 040021257, OIB: 77177913856.
 
Koje osobne podatke voditelj obrade prikuplja putem ove web stranice?
Web stranica prikuplja osobne podatke posjetitelja korištenjem internet kolačića te putem kontaktne forme.
 
Što je kolačić?
Kolačić je informacija koju na Vaše računalo spremi internetska stranica koju posjetite. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje Vas kao korisnika te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također, kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom. Kolačići općenito nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje, a na ovoj web stranici uopće nisu namijenjeni za reklame ili oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena i ostale informacije pomoću kojih Vas je moguće identificirati neće biti spremljene. Web stranica ne može pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.
 
Koje kolačiće koristi ova web stranica?
Funkcijski kolačići – ovim kolačićima se služimo kako bi web stranica bila funkcionalna, odnosno da je možete normalno pregledavati i koristiti sve njezine mogućnosti. Na primjer, ovi kolačići omogućuju kretanje na web stranici ili su neophodni da na funkcionalan način pošaljete upit putem kontakt obrasca. Također, ovo su tzv. „kolačići sesije“ što znači da su na Vašem računalu pohranjeni samo tijekom Vašeg posjeta ovoj web stranici, nakon čega se brišu.
Ova web stranica se ne služi analitičkim i marketinškim kolačićima.
 
Kako možete upravljati kolačićima?
Funkcijskim kolačićima ne možete upravljati prilagođavanjem postavki Vašeg preglednika. Korištenje funkcijskim kolačićima je nužan preduvjet za korištenje našom web stranicom te se stoga u odnosu na njih se ne prikuplja privola.
 
Osobni podaci prikupljeni putem kontaktnog obrasca
Osobni podaci koje nam pošaljete putem kontaktnog obrasca bit će vidljivi i dostupni samo ovlaštenim osobama voditelja obrade te će ih voditelj obrade obrađivati u onom vremenskom periodu i u skladu s onom svrhom s kojom ste mu uputili upit ili poruku putem kontaktnog obrasca. Vaši kontaktni podatci koje pošaljete voditelju obrade putem kontaktnog obrasca će biti obrađivani sa svrhom upućivanja odgovora na Vaš upit.
 
Ostvarivanje prava
Informacije o prikupljanju Vaših osobnih podatka putem ove web stranice kao i zahtjeve za ostvarivanje Vaših prava glede zaštite osobnih podataka možete ostvariti slanjem upita putem kontakt obrasca.