Poslovnica


PRODAJNO SKLADIŠNI CENTAR RIJEKA

Adresa: Pavlovac 1, 51410 Opatija (Panorama, iznad Preluka)

Tel: 051/277-979
Fax: 051/622-211
Mob: 091/3773-400 (GSM, Viber, Whatsapp)

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka 9-20 sati, subotom 9-14 sati. Nedjeljom, praznikom i blagdanom zatvoreno.

Opis lokacije: U istinskom retro okruženju (uz visoke kamene stijene) smjestio se naš salon, na lokaciji gdje se već desetljećima prodaje namještaj (bivši salon Istradom i Slovenijales). Ako dolazite zaobilaznicom, izlazite za Opatiju, spuštate se do rotora, kroz koji produžite ravno, i prođete pored Lidla, prema Rijeci. Na sljedećem mogućem skretanju skrenete desno prema Preluku i Voloskom, te se vozite još cca 200 metara do našeg salona. Ako se vozite cestom Rijeka (Kantrida)->Matulji, 50m prije Gumi Servisa Magaš, tj. kod bivšeg motela Panorama skrećete lijevo za Preluk i Volosko, vozite se cca 200 metara i stigli ste pred naš salon koji će vam biti na desnoj strani (ograđen prostor).

Eksponati:  U izložbenom prostoru od 1200m2 koji je podijeljen na dvije hale (showroom A i showroom B) izloženo je sljedeće: kuhinje, bijela tehnika, blagovaonski stolovi i stolice, uredske i daktilo stolice, sjedeće garniture, madraci, kreveti, podnice, spavaće i dječje sobe, regali, predsoblja.

Fotografije iz naše poslovnice Rijeka-Opatija
 
Copyright © 2019 Eurodom d.o.o. Opatija, Rijeka, Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.