Eurodom d.o.o

Prodajno skladišni centar Rijeka

Obavijest kupcima: 
Naš prodajni centar će raditi na ovoj lokaciji do 31.07.2024. kada se zatvara radi rušenja dotrajalog objekta i izgradnje novog poslovnog prostora.

Adresa: 
Pavlovac 1, 51410 Opatija
(Panorama, iznad Preluka)

Tel: 051/305-333
Mob: 091/3773-400 (GSM, Viber, Whatsapp)

Radno vrijeme: 
ponedjeljak - petak: 9:30-16:30
subotom: 9:30-13:30
nedjeljom, praznikom i blagdanom zatvoreno

Opis lokacije: U istinskom retro okruženju (uz visoke kamene stijene) smjestio se naš salon, na lokaciji gdje se već desetljećima prodaje namještaj (bivši salon Istradom i Slovenijales). Ako dolazite zaobilaznicom, izlazite za Opatiju, spuštate se do rotora, kroz koji produžite ravno, i prođete pored Lidla, prema Rijeci. Na sljedećem mogućem skretanju skrenete desno prema Preluku i Voloskom, te se vozite još cca 200 metara do našeg salona. Ako se vozite cestom Rijeka (Kantrida)->Matulji, 50m prije Gumi Servisa Magaš, tj. kod bivšeg motela Panorama skrećete lijevo za Preluk i Volosko, vozite se cca 200 metara i stigli ste pred naš salon koji će vam biti na desnoj strani (ograđen prostor).

Eksponati:  U izložbenom prostoru od 1200m2 koji je podijeljen na dvije hale (showroom A i showroom B) izloženo je sljedeće: kuhinje, bijela tehnika, blagovaonski stolovi i stolice, uredske i daktilo stolice, sjedeće garniture, madraci, kreveti, podnice, spavaće i dječje sobe, regali, predsoblja.
 

Kontaktirajte nas

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.