Vaša košarica:
Trenutno u košarici: 0 proizvoda

Pregled po kategoriji

SMART madrac Adormo

SMART madrac Adormo
Moguće opcije:
veličina:

Cijena bez popusta: 844,88 kn
-popusti 10% + 10%
Cijena sa popustima: 684,35 kn

Opis:

Madrac SMART je srednje tvrdi madrac s jezgrom od visoko kvalitetne 'vita-flex' pjene, izrađene napoliuretanskoj bazi i obostrano profilirane u 7 anatomskih zona, što omogućava dodatnu prilagodbu anatomiji tijela. Jezgra madraca je otporna na pritisak i deformacije, izuzetno je fleksibilna, elastična i prozračna, te pruža maksimalnu udobnost tijekom upotrebe.
Dodatnu udobnost madraca povećava i navlaka madraca prošivena slojem poliesterske vate (200 gr/m2), koja je skidiva i periva u perilici na 40°C. Madrac se pakira u rolanom obliku i pogodan je za transport, a nakon otvaranja madrac je preporučljivo nekoliko sati ostaviti na ravnoj podlozi kako bi se pravilno formirala cijela struktura madraca.
Madrac SMART preporuča se osobama kojima odgovara srednje tvrdi madrac, a namijenjen je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu.
Koristi se kod opremanja mladenačkih, spavaćih i turističkih soba.
Madrac SMART može se koristiti na fiksnim ili podiznim letvičastim podnicama s razmakom između letvica do 3,5 cm kako bi se osiguralo nesmetamo strujanje zraka, ali NIJE MOGUĆE korištenje na ravnim podlogama (npr.drvena ploča, iverica ili šperloča).
Madrac se proizvodi u standardnim dimenzijama 190/200*80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 cm.

SASTAV MADRACA
Jezgra: pjena VH2342 crvena visine 13 cm, profilirana obostrano u 7 zona
Visina jezgre: 13 cm
Navlaka: skidiva i periva na 40 C, štepana s PES vatom 200 gr/m2, tkanina 270 gr/m2, sastav 100 % polyester
Pakiranje: u rolanom obliku
Tvrdoća: srednje tvrdi / tvrdi
Ukupna visina madraca: cca. 15 cm

Za izradu vanstandardnih dimenzija - samo širina ili samo dužina - cijena se uvećava za dodatnih 30% u odnosu na prvu manju dimenziju.
Za izradu vanstandardnih dimenzija - širina i dužina - cijena se uvećava za dodatnih 50% u odnosu na prvu manju dimenziju.