Vaša košarica:
Trenutno u košarici: 0 proizvoda

Pregled po kategoriji

EXCLUSIV F1 madrac 200x080 Hespo RASPRODAJA

EXCLUSIV F1 madrac 200x080 Hespo RASPRODAJA
Moguće opcije:
veličina:

Cijena bez popusta: 2.210,00 kn
-popust 10%
Cijena sa popustom: 1.989,00 kn

Opis:

SA IZLOGA, ISPORUKA ODMAH
DOSTUPNO 2 KOMADA

Exclusiv 
je madrac s džepičastom opružnom jezgrom. Ovakva jezgra ima veliku prednost u odnosu na druge žičane jezgre zbog toga što se pritiskom na jednu oprugu ne pomiču ostale opruge oko nje već samo one koje su opterećene. Svaka opruga neovisno reagira na pritisak tijela i tako je postignuta jedna od osnovnih karakteristika svakog kvalitetnog madraca, a to je što bolje podupiranje tijela, a naročito kralježnice tijekom ležanja. Budući da je to osigurano, muskulatura tijela se može nesmetano opustiti, a tijelo utonuti u miran i zdrav san.

Antibakterijska navlaka – Navlaka madraca Exclusiv izrađena je od udobne, antibakterijski tretirane tkanine koja pruža zaštitu od grinja, razvoja bakterija i plijesni te time dodatno povećava kvalitetu spavanja.

Zima / Ljeto – Prošivanjem vune na zimskoj i pamuka na ljetnoj strani madraca osigurana je ugodna klima spavanja u svako godišnje doba.

Navlaka: Antibakterijska dvoslojna tkanina koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex Standarda 100, prošivena PES vlaknima i PU pjenom, te na ljetnoj strani madraca pamučnom vatom, a na zimskoj strani ovčjom vunom.

Obloga: Elastična propex mreža i plohe PU pjene.

Jezgra: Džepičasta opružna jezgra izrađena od čelične žice promjera 1,8 mm.

Tvrdoće: F1 – mekši


Visina madraca: 20 cm