Vaša košarica:
Trenutno u košarici: 0 proizvoda

Pregled po kategoriji

BIOLATEX ERGONOMICO SOFT madrac Lineaflex (dostava gratis za HR)

BIOLATEX ERGONOMICO SOFT madrac Lineaflex (dostava gratis za HR)
Moguće opcije:
veličina:

Cijena bez popusta: 2.857,00 kn
-popusti 5% + 10%
Cijena sa popustima: 2.442,74 kn

Opis:

++NOVO - NAJPOVOLJNIJI MADRAC NA TRŽIŠTU U SVOJOJ KATEGORIJI!++
*AKCIJA BESPLATNE DOSTAVE LINEAFLEX MADRACA ZA CIJELU HRVATSKU ZA IZNOSE PREKO 1500kn OSIM OTOKA

**JAMSTVO 2 GODINE!


Madrac koji osigurava apsolutnu udobnost i zdravo spavanje na jezgri prirodnog porijekla zahvaljujući strukturi od pjene latexa s 5 zona nosivosti.

Jezgra madraca Biolatex Ergonomico ima jedinstven molekularni sastav tako da aktivno reagira na različita opterećenja i ispravno podupire svaki dio tijela.

ZNAČAJKE

1. Nosivi blok od 100% pjene lateksa visine 15 cm, gustoće 58 kg/m3, s 5 različitih zona nosivosti iznimnih je ergonomskih, antistatičkih i antialergijskih svojstava. Pet različitih zona nosivosti djeluju na točke većeg ili manjeg pritiska tijela i osiguravaju da protusila kojom latex jezgra djeluje na tijelo bude što manja ,pružajući pritom pravilno, prirodno podupiranje. Latex madraci izuzetno su otporni na deformacije, a posebna struktura microalveola dopušta stalan protok svježeg zraka čime se madracu omogućuje iznimno dobro prozračivanje.

2. Ugodnu klimu jamči posebno punjenje od 100% poliesterske antialergijske vate koja održava primjerenu regulaciju topline i ljeti i zimi, te djeluje antialergijski.

3. Tkanina presvlake obrađena je postupkom Actigard kojim dobiva antibakterijska i antialergijska svojstva, te zaštitu protiv grinja. Tkanina Actigard osigurava visoku higijensku zaštitu i zdravo spavanje. Presvlaka sa zatvaračem na tri strane može se skinuti i prati u vodi do 60°C ili čistiti sprejem za odstranjivanje mrlja (suho čišćenje).


Rok isporuke je najčešće nekoliko radnih dana ako proizvođač ima na zalihi u centralnom skadištu u Zagrebu, od kuda se madraci direktno plasiraju krajnjem kupcu. Ako nema željenog modela/dimenzije na lageru onda je rok isporuke cca 15-20 dana. Ako želite prije narudžbe saznati dali vaš željeni madrac imaju na zalihi pošaljite nam upit na info@eurodom.hr . Prilikom izrade ponude za način dostave izaberite "Express dostavna služba".

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: