Moj račun  |  Sadržaj košarice  |  Napravi ponudu       Vaša košarica:
Trenutno u košarici: 0 proizvoda
Alples

Alveus

Behringer

Beko

Bernarda

Blanco

Bosch

Clinber

CM

Elica

Faber

Forma Ideale

Franke

GMP

Gorenje

Hespo

Jela

Körting

Liebherr

Lineaflex

Luce Produkt

Matis

Native Instruments

Nord

Numark

Pioneer DJ

Savelo

Schmidler

Siemens
Početna » Montaža
Montaža  

Montaža za Alples i Hespo pločasti sobni namještaj za iznose preko 5000kn je GRATIS za područja besplatne dostave (Rijeka+okolica).

Montaža nije uračunata u cijenu većine ostalih proizvoda
istaknutih na internet trgovini, te se zasebno naplaćuje ako vam je potrebna. Sve dalje navedene cijene i informacije se odnose na područja pokrivena besplatnom dostavom (Rijeka+okolica).

Montaža može biti GRATIS za određene proizvode ako je u tijeku akcija besplatne montaže za te proizvode, te je uvijek istaknuta na početnoj stranici www.eurodom.hr .

Za kompletne kuhinje proizvođača Alples i Gorenje montaža je GRATIS u područjima besplatne dostave za iznose preko 10.000kn, te uključuje ugradnju aparata i korita ako su kupljeni kod nas. Za ostale proizvođače kuhinja cijena stolarske montaže je 300 kn po dužnom metru (150 kn gornji, 150 kn donji elementi), tj. minimalno 500 kn, te uključuje ugradnju aparata i korita ako su kupljeni kod nas. Ako aparati nisu kupljeni kod nas, po ugradnji 1 aparata/korita se naplaćuje cca dodatnih 100 kuna. Naši monteri ne spajaju vodu, odvod zraka, struju niti plin budući da je za to izrazito preporučljivo angažirati ovlaštenu osobu (vodoinstalatera, električara, plinoinstalatera). Sve eventualne dorade i prerade kuhinjskog namještaja zbog krivo isporučenih mjera ili krivo deklariranih kuteva od strane kupca, kao i razne druge prerade tj. dorade elemenata i/ili radnih ploča koje se vrše pri montaži zbog izbočina (poput dimnjaka), neravnih zidova i slično, se doplaćuju monterima u iznosu od cca 50 do 500 kn po 1 doradi/preradi, bez obzira dali je za proizvod plaćena montaža ili dobivena gratis.

Cijena montaže za iznose ispod 5000,00 kn i namještaj koji nema gratis montažu je cca 10% ovisno o montiranim proizvodima, minimalno 300 kuna.

Montažu možete naručiti preko interneta, ako ista nije gratis, na način da u rubriku "napomena" prilikom izrade ponude napišete da vam je ista potrebna a platiti ju možete i po izvršetku.

Naši monteri nisu dužni detaljno očistiti namještaj niti prostor nakon montaže, te nisu dužni zbrinuti se za otpad (ambalaža, izrezani iverali i sl.)

Nastavi
web dizajn: design project
Napredno pretraživanje
Prijava korisnika
E-mail:  
Lozinka:  
Zaboravili ste lozinku?
Kreiraj novi korisnički račun
Detalji
O nama

Poslovnice / Saloni

Uvjeti prodaje

Istaknute cijene

Načini plaćanja

Rokovi isporuke

Dostava i povrat

Montaža

Uputstva za korištenje

Privatnost podataka

Kontaktirajte nas